Vaderdag

Het perfecte cadeau voor je vader: een geschenkmand met …bier en chocolade

Mannen zullen het misschien niet graag toegeven, maar ook zij staan graag eens in de belangstelling. Grijp daarom deze Vaderdag de kans om je papa te bedanken voor al zijn harde werk en schenk hem een leuk cadeau!

Een cadeaubon is misschien wel handig, maar niet meteen het meest originele of mannelijke cadeau. Geef hem daarom een van onze geschenkmanden cadeau. Zelfs de stoerste papa’s zullen zwichten voor de Orval en enkele zoete knabbels (peperkoek, wafels, babelutten, …) in onze specialiteitenmand.

Voor papa’s die dol zijn op chocolade creëerden we een geschenkmand met Leonidasproducten. Hierin vind je o.a. een zakje gemengde Napolitains, een buche met geraspte kokosnoot, een chocoladestick en een chocoladereep met gezouten karamel.

Is je vader een echte Bourgondiër? Dan zal hij zeker tevreden zijn met onze Lekkerste mand. Deze mand bevat een ballotin gemengde pralines, een potje advocaat, een nougatreep en verschillende koekjes.

Kies één van onze geschenkmanden

Hoe werkt het?

Kies je geschenkmand.

Wij zorgen voor een mooie verpakking.

Wij leveren de geschenkmand bij jou thuis of op het gewenste adres.

Verras iemand met al het lekkers!

Ontdek onze geschenkmanden

Hallo, ik ben Leopold en stel je graag De lekkerste mand van België voor. Dat is een geschenkmand boordevol lekkere Belgische producten. Hét ideale cadeau om iemand te verrassen of te bedanken!

In onze webshop kan je verschillende types geschenkmanden bestellen, van klein tot groot. Bovendien stel ik ook voor speciale gelegenheden zoals MoederdagVaderdag en Nieuwjaar de perfecte geschenkmand voor jou samen. Welke mand je ook kiest, ze zit telkens boordevol zorgvuldig geselecteerde topproducten van eigen bodem!

Vier Vaderdag! Bestel nu zijn geschenkmand.