Pensioen

Op pensioen? Daar hoort een cadeau bij!

Op pensioen gaan, daar kijkt iedereen naar uit. Het is dan ook een belangrijke mijlpaal in het leven. Na al die jaren hard werken heb je eindelijk meer tijd voor jezelf, familie en hobby’s. Ken je iemand die op pensioen gaat? Verwen hem of haar door een van onze lekkere geschenkmanden cadeau te doen.

Wanneer een van je collega’s stopt met werken, wil je hem of haar een gepast afscheidscadeau geven als bedanking voor de jarenlange inzet en fijne samenwerking. Een gebaar dat je collega zeker zal appreciëren en waardoor hij/zij jullie nooit meer zal vergeten.

Kijkt je vader, moeder of ander familielid uit naar het welverdiende pensioen? Wanneer het zo ver is, zorg je met een mand vol met onze topproducten voor een extra feestelijk moment. Zo kunnen ze hun pensioen alvast lekker starten.

Kies één van onze geschenkmanden

Hoe werkt het?

Kies je geschenkmand.

Wij zorgen voor een mooie verpakking.

Wij leveren de geschenkmand bij jou thuis of op het gewenste adres.

Verras iemand met al het lekkers!

Ontdek onze geschenkmanden

Hallo, ik ben Leopold en stel je graag De lekkerste mand van België voor. Dat is een geschenkmand boordevol lekkere Belgische producten. Hét ideale cadeau om iemand te verrassen of te bedanken!

In onze webshop kan je verschillende types geschenkmanden bestellen, van klein tot groot. Bovendien stel ik ook voor speciale gelegenheden zoals MoederdagVaderdag en Nieuwjaar de perfecte geschenkmand voor jou samen. Welke mand je ook kiest, ze zit telkens boordevol zorgvuldig geselecteerde topproducten van eigen bodem!

Op pensioen? Vier deze mijlpaal met een geschenkmand!