Nieuwjaar

Feestelijke geschenkmand voor Nieuwjaar

Kan je het geloven? Alweer een heel jaar in een oogwenk voorbij. Hopelijk was het een jaar gevuld met interessante projecten, toffe avonden met vrienden en gelukzalige tijden. Met Nieuwjaar in zicht komen er nog zo’n paar onvergetelijke momenten aan, maar waar iedereen echt naar uitkijkt? Dat zijn de cadeautjes!

Wil je eruit springen met een origineel cadeau of iets schenken dat iedereen leuk vindt, dan ben je bij De Lekkerste Mand aan het juiste adres. Een geschenkmand bevat niet één cadeau, maar een heleboel kleine pakjes waarin iedereen zeker zijn goesting vindt. Ken je iemand die fan is van chocolade? Kies dan voor onze Leonidasmand. Mag het wat meer zijn? De lekkerste mand is gevuld met Belgische topproducten waaronder advocaat, chocoladelikeur, nougat, peperkoek en de beste pralines van Leonidas.

Geleverd waar je wil

Cadeaus horen top secret te zijn. Laat je de geschenkmand leveren bij jou thuis? Dat kan, maar wanneer de persoon aan wie je het wilt geven ook thuis is, loop je het risico dat hij/zij de geschenkmand vroegtijdig ontdekt. Daarom biedt De lekkerste mand je de mogelijkheid de geschenkmand te laten bezorgen op eender welk adres (op je werk, bij een familielid dat goed kan zwijgen, …).

Kies één van onze geschenkmanden

Hoe werkt het?

Kies je geschenkmand.

Wij zorgen voor een mooie verpakking.

Wij leveren de geschenkmand bij jou thuis of op het gewenste adres.

Verras iemand met al het lekkers!

Ontdek onze geschenkmanden

Hallo, ik ben Leopold en stel je graag De lekkerste mand van België voor. Dat is een geschenkmand boordevol lekkere Belgische producten. Hét ideale cadeau om iemand te verrassen of te bedanken!

In onze webshop kan je verschillende types geschenkmanden bestellen, van klein tot groot. Bovendien stel ik ook voor speciale gelegenheden zoals MoederdagVaderdag en Nieuwjaar de perfecte geschenkmand voor jou samen. Welke mand je ook kiest, ze zit telkens boordevol zorgvuldig geselecteerde topproducten van eigen bodem!

Start het nieuwe jaar met een geschenkmand!