Verjaardag

Verras de jarige met een geschenkmand!

Hiep hiep hoera, er is er één jarig! Tijd om een leuk cadeau uit te zoeken. Eindig je nogal vaak bij een saaie cadeaubon? Of alweer een boeket bloemen? Wees dit jaar origineler en ga voor een geschenkmand.

Zoek je een verjaardagscadeau voor je (groot)ouders, vriend of vriendin? Met een geschenkmand val je letterlijk bij iedereen in de smaak. Onze manden zijn boordevol gevuld met lekkers en topproducten van eigen bodem. Zo vind je in onze specialiteitenmanden o.a. smeuïge honing, peperkoek, vanillewafels en babelutten. Als je daarna dorst krijgt, geen nood: we voegen ook een fles Orval toe. Kies je voor de grote specialiteitenmand, dan verwennen we je nog extra met cuberdons, florentinen en een zakje Leonidas vruchtenpasta. Chocoladeliefhebbers plezieren we dan weer met de Leonidasmand of De lekkerste mand.

Oeps, vergeten…

Ben je een verjaardag uit het oog verloren of kan je niet aanwezig zijn op het verjaardagsfeest? Dan is een geschenkmand de perfecte manier om dat stijlvol te verdoezelen. Bestel je geschenkmand in onze webshop en wij bezorgen ze snel bij de jarige. Hij of zij zal ongetwijfeld verrukt zijn met jouw lekkere verrassing en zal je onmiddellijk (je afwezigheid) vergeven.

Bestel onze geschenkmanden

Hoe werkt het?

Kies je geschenkmand.

Wij zorgen voor een mooie verpakking.

Wij leveren de geschenkmand bij jou thuis of op het gewenste adres.

Verras iemand met al het lekkers!

Ontdek onze geschenkmanden

Hallo, ik ben Leopold en stel je graag De lekkerste mand van België voor. Dat is een geschenkmand boordevol lekkere Belgische producten. Hét ideale cadeau om iemand te verrassen of te bedanken!

In onze webshop kan je verschillende types geschenkmanden bestellen, van klein tot groot. Bovendien stel ik ook voor speciale gelegenheden zoals MoederdagVaderdag en Nieuwjaar de perfecte geschenkmand voor jou samen. Welke mand je ook kiest, ze zit telkens boordevol zorgvuldig geselecteerde topproducten van eigen bodem!

Een geschenkmand voor de jarige? Bestel nu het perfecte cadeau!