Moederdag

Geschenkmand voor de liefste mama

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor Moederdag? Bij De Lekkerste Mand ben je aan het juiste adres: het ideale cadeau voor Moederdag, dat is een geschenkmand boordevol zoetigheden.

Geef eerlijk toe: hoewel je het misschien vaak denkt en meent, zeg je waarschijnlijk niet elke dag ‘bedankt’ of ‘ik hou van je’. Daarom is Moederdag het perfecte moment om de beste mama van de wereld te verwennen met een cadeau en extra je best te doen. Een bloemetje is leuk, maar misschien heeft ze al genoeg orchideeën in huis staan. Wees origineler en geef haar iets waarvan ze echt kan genieten, in geuren en smaken zoals een geschenkmand gevuld met Belgische topproducten waaronder vanillewafels, peperkoek en cuberdons. Heeft je moeder een zwak voor chocolade? Kijk dan zeker eens naar onze Leonidasmand of onze lekkerste mand.

Aan huis geleverd?

Via De lekkerste mand kan je je geschenkmand aan huis laten bezorgen bij je moeder. Wanneer ze de deur opendoet, zal ze haar ogen niet geloven als al dat lekkers op de stoep staat. Kortom, onze geschenkmanden zijn de perfecte verrassing voor Moederdag.

Kies één van onze geschenkmanden

Hoe werkt het?

Kies je geschenkmand.

Wij zorgen voor een mooie verpakking.

Wij leveren de geschenkmand bij jou thuis of op het gewenste adres.

Verras iemand met al het lekkers!

Ontdek onze geschenkmanden

Hallo, ik ben Leopold en stel je graag De lekkerste mand van België voor. Dat is een geschenkmand boordevol lekkere Belgische producten. Hét ideale cadeau om iemand te verrassen of te bedanken!

In onze webshop kan je verschillende types geschenkmanden bestellen, van klein tot groot. Bovendien stel ik ook voor speciale gelegenheden zoals MoederdagVaderdag en Nieuwjaar de perfecte geschenkmand voor jou samen. Welke mand je ook kiest, ze zit telkens boordevol zorgvuldig geselecteerde topproducten van eigen bodem!

Bestel nu een geschenkmand voor je liefste mama!